Kuntavaalia..

Todennäköisesti tämän blogin eka ja vika kuntavaaliaiheinen höpinä. Mutta koska se nyt on mun tämän hetken elämää niin suotakoon se yksi kerta 😉

En ole poliitikko enkä halua olla, ja kuten olen ennenkin sanonut, en politiikasta juuri mitään ymmärrä. Tavallisesta elämästä ymmärtänen jotain ja se saa riittää tähän lähtöö.
Jos valinta osuisi kohdalle niin luotan siihen että apuja ja neuvoja virallisiin käytäntöihin löytyy luottamiltani ystäviltä 🙂

Pääpointti on kuitenkin vaikuttaminen tärkeisiin asioihin eikä vaan keskenään jupiseminen miten asiat saattaisi mennä paremmin. Tai mitä niille pitäisi tehdä muttei kukaan tee.
Isommat vaalikampanjoinnit, löpinät ja lupaukset jätän niille jotka itseään poliitikoksi kutsuvat ja sellaisiksi mielletään.

“Miksi lähdit?”
Sitä on tietysti kysytty ja tietenkin kysyin itseltänikin moneen kertaan.
Lähdin, koska viime vuosina on tullut törmättyä käsittämättömiin päätöksiin, valehteluun ja asioiden peittelyyn. Lähdin koska mietin mitä lampaita siellä on asioista päättämässä. Eikö asioista oteta selvää ja kyseenalaisteta.
Vastarannalla oli asia ettei yksi mies tai nainen asioita muuta. Mutta taas jos kaikki ajattelee niin, ei mikään muutukaan..
Joten katsotaan..

“Mikä on tärkeää?”
No tavallinen elämä. Hyvälaatuinen sellainen. Riippumatta siitä oletko korkeasti palkattu vai toimeentulotuen varassa tai mitä tahansa siltä väliltä.
.
Oleellisia asioita ovat hyvinvointi, terveys, vapaa-aika, liikunta. Kaikenikäisille ja kuntoisille. Laadukas vanhuus ja toimelias nuoruus.  Eläimet, maaseutu ja yrittäjyys. Nuutajärven tulevaisuus. Luonto.

Nuo kaikki koskettavat itseäni läheisesti ja ovat erittäin tärkeitä.

-Ohjaan liikuntatunteja kaiken ikäisille ja siinä parasta on nähdä iloisia ihmisiä, yhdessä tekemistä ja parempaa mieltä ja terveyttä. Lapset pois pleikkarin ja telkkarin kimpusta.
Tärkeitä asioita jotka vaikuttavat myös arjessa jaksamiseen ja terveenä pysymiseen ja mitkä kunnassakin täytyy huomioida monipuolisina liikunta- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksina.

-Vanhemman väen tulevaisuus. Jos ei ole varaa ostaa kallista yksityistä paikkaa niin mikä on omakin tulevaisuus aikanaan? En halua ajatella, parempi kun ei vanhene. Ei kun..
Laadukas elämä ikäihmisille. Ehdottoman tärkeä asia.
Vapaaehtoistyön kautta asia tullut tutuksi Ystäväkoirien kanssa toimiessa eri kohteissa.

-Yrittäjyys. Upea asia mitä pitäisi tukea paremmin. Liittyy tietenkin läheisesti myös maaseutuun ja Nuutajärveen. Kylä täynnä hienoja ihmisiä. Perinteitä. Maatalous ja puhdas lähiruoka Urjalasta.

Jos näihin asioihin voi kunnassa muiden muassa vaikuttaa positiivisesti niin great 🙂
Asioiden valmistelun ja päätösten tulee olla avoimia eikä Hyvä veli-kerhon mukaisia ja omaan napaan tuijottamista. Se on jo nähty.

Ehdokkaana olen Perussuomalaisten listalla sitoutumattomana.

Ehdokassivuni Facebookissa

urjala kuntavaalit 2017 sanna joutsela luonto nuutajärvi hyvinvointi urjala kuntavaalit 2017 sanna joutsela luonto nuutajärvi hyvinvointi  urjala kuntavaalit 2017 sanna joutsela luonto nuutajärvi hyvinvointi urjala kuntavaalit 2017 sanna joutsela luonto nuutajärvi hyvinvointi  urjala kuntavaalit 2017 sanna joutsela luonto nuutajärvi hyvinvointi urjala kuntavaalit 2017 sanna joutsela luonto nuutajärvi hyvinvointi  urjala kuntavaalit 2017 sanna joutsela luonto nuutajärvi hyvinvointi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *