Maksimivoimapunnerrus SM 27.10.2018

SVRY Maksimivoimapunnerruksen SM-kisat sijoittuivat tällä kertaa Viitasaarelle. Matkaa oli aika reilusti ajeltavaksi, joten hetki piti miettiä lähteäkkö mukaan.
Yli 300km tarkoitti hotelliyötä, ja Janin jäämistä nelijalkaisten kanssa kotiin. Onneksi tiedossa oli, että kisapaikalla on oman seuran porukkaa, joten ihan ilman huoltajaa ja tsemppiseuraa ei tarvisi tälläkään kertaa olla 🙂

svry maksimi voimapunnerrus urjala viitasaari
Vähäiset varusteet kassiin, voimapunnerruksessahan ei tarvi muistaa ottaa kuin vaatteet mukaan 😛
Lähtöaamuna ei ollut kovin mukava katsella sääennustetta, joka lupaili surkeaa ajokeliä. Hyvissä ajoin valoisaan aikaan reissuun, ja onneksi lumimyräkän sotkemat tiet olivat jo hyvässä kunnossa.

svry maksimi voimapunnerrus urjala viitasaari hotelli pihkuri

Kisapaikka oli mukavan näköinen areena ja Viitasaaren Viesti Voimailijat oli tehneet hyvää työtä kisan eteen. Siitä kiitos järjestäjille!

Yöpymispaikaksi valikoitui Hotelli Pihkuri, joka oli kyllä parhaat päivänsä nähnyt. Ei voi ihan kovasti suositella, jos yösijaa Viitasaarelta etsiskelee..

viitasaari maksimi voimapunnerrus svry

Kuva; Jarno Kärkkäinen

Lauantaina puntari näytti päivän painoksi 71,20kg. Ei ole päästy turhia laihtumaan 😛
Aloitusnostoksi 75kg ja siitä oli tarkoitus tehdä 5 kilon korotuksia.
Eka nosto oli turhan varovainen, mutta onnistunut kuitenkin. Toinen menikin sitten pöpelikköön. Hirveä lasku ja rinnalta lähtö liian aikaisin, ja hylkyhän siitä tuli.
Kolmannelle ei sitten tässä kohtaa tehnyt mieli sitä omaa enkkaa laittaa kokeiluun, vaan varmistellen 80kg uusinta. Se olikin teknisesti päivän paras nosto ja tällä kertaa SM kullan arvoinen.

Video Viitasaaren Viesti Voimailijoiden livestreamistä;

svry maksimi voimapunnerrus urjala viitasaari

kuva; Jarno Kärkkäinen

Kisapaikalla oli hauskoja maalauksia seinillä. Tuo animaatio sopi hyvin päivän fiilikseen. Voitto on aina kiva juttu, tietenkin, mutta omaan suoritukseen ei voinut tässä kohtaa olla tyyytyväinen.

  

Kiitos jälleen kaikille tukijoille ja tsemppareille. Kisat LVK-teamissa on lähteneet hyvin käyntiin ja yhteishenki kisapaikoilla on loistava 🙂 Kiitos myös yhteistyökumppaneille, joiden tuki on kullanarvoista!

Tästä puristetaan tälle vuodelle vielä parin viikon päästä voimanoston SM-kisaan katsomaan onko kunto sillä puolen parantunut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *