X-run Ylöjärvi, The bright side

Janilla kävi semmonen tuuri että voitti liput Ylöjärven X-runiin Tampereen Purkutyöt Oyn arvonnassa. Kiitos paljon siitä heille 🙂

Onni osui kohdille pari päivää ennen tapahtumaa, joten valmistautua ei sen paremmin kerennyt ja mitäpä siinä nyt olisi tehtykään 😛 Ite olin polvileikkuun jälkeen ottanut varmaan max 10 nopeampaa kuin kävelyaskelta, mutta täytyihän sitä lähteä kokeilemaan taas kun kerran oli mahdollisuus tehdä jotain uutta. 
Kyseessä siis piti oleman juoksukisa, jonka sai toki edetä omaan tahtiin vaikka kävellen. Ja matkalla oli suoritettavia esteitä, jotka halutessaan sai skipata kuitaten ne punnerruksilla.
Tapahtuman FB sivulla kerrottiin myös hupiasukilpailusta ja monenmoisista palkinnoista joten tiedä jos onni napsahtaisi uudemmankin kerran.

Matkaan lähdettiin hyvinkin pirteinä ja tietenkin Hello Kittyssä kun sellainen ajatus mieleen juolahti 😛
xrun ylöjärvi finland marko tapio marko pänttönen kraw maga street krav defendu
Matka lähti kevyesti hölkötellen eikä polveen sattunut. Aerobinen kunto nyt tosin on pohjalukemissa.
Esteet kykeni aika hyvin suorittamaan käsivoimin korvaten mitä jaloilla ei kyennyt. Esim auton yli pääsi hyvinkin vetämällä käsin ja liukumalla etu- tai takaperin alas. Hypätä kun ei voinut. Tyyli toki oli vallan omintakeinen ja hidas mutta mitäs sitten 😀
Kolme estettä jouduin jättämään välistä kintun takia. Ettei tule liian korkeaa pudotusta tai vääntöä. Eli 90 punnerrusta niistä sitten. Järveenkin jouduin kaulaa myöden vesiesteellä, ekaa kertaa tänä vuonna. Se oli saavutus koska yleensä uiminen tapahtuu keskikesällä jos silloinkaan..

Kisasta palauduttiin jokseensakin rapaisena. Janilla aikaa meni 53 min ja sijoitus 6km (tarkennuksen jälkeen 8km..)  hupimatkalla hienosti viides, itselläni taaperrus kesti 1,22h ja taisin olla loppupäästä lukien viides 😀 Mutta räpiköin koko matkan ja ehkä noin puolet hölkäten.
Idea kisassa oli oikein mukava ja näitähän järkätään eri puolilla maailmaakin. Osallistuisin kyllä uudelleenkin mutta eri järjestäjän kisaan..

Mikä sitten meni pieleen. Tarinan osa2 tästä..

xrun ylöjärvi finland xrun ylöjärvi finland xrun ylöjärvi finland xrun ylöjärvi finland marko tapio marko pänttönen kraw maga street krav defendu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *