If you really want to..

*Vuoden 2014 kirjoitukset on tuotu vanhasta blogista joka oli lähinnä omaksi iloksi / muistioksi ja parille kaverille kirjoitettuja juttuja lähinnä ruokavaliosta. Toin niistä osan uuteen Rawviking blogiin vaikka ovatkin ajalta ennen voimanoston ajanlaskua 😀 *

Yksi lemppari mietelauseitani:

find-an-excuse

Sen sijaan että miettii miksi ei voi tehdä jotain, voi kääntää kelkan ajattelemaan siihen suuntaan miten sen asian saa tehdyksi 😉 Jos siis oikeasti haluaa jotain.. Selitykset ja kiertelyt on turhaa hommaa. Jaaritteluun menee turhaa energiaa, kun sen voisi käyttää asian toteuttamiseen.
“Kun se on niin vaikeeta ja en saa aloitettua jajaja” Mutta jos oikeasti haluaa, niin ajatuksiin uusi malli ja tekemään.  Tai sitten tyytyy siihen mitä on ja on tyytyväinen. Miksi kuluttaa energiaa turhaan vänkäämiseen “kun pitäs ja kun tarttis”, jos ei oikeasti halua tai viitsi.
Jos vanha malli ei toimi, on tehtävä jotain uutta että asiat muuttuvat, eikö niin?

Yksi ikuisuusaihe kun ei pysty ja ei etene ja on vaikeeta on tietenkin se laihdutus.
Siihen liittyen linkki Lihastohtorin blogiin jota aika paljon tulee selailtua. Kirjoitus aiheesta kalorit. Onko sama mistä kalorinsa ottaa?

 

“Kun se on niin vaikeeta” väittämälle vastaisku “Herkuttelua helposti”..
Alelaarista lämminsavulohta, kurkkua, tomaattia, kesäkurpitsaa ja purjoa. Valmistusaika sen mitä kurpitsa ja purjo vietti pannulla..

20141031_171618-1_resized

Iltaprodekokeilu. Tosi hankala valmistaa ja tosi pahanmakuinen Raakajäätelö <3 ;
Jäisiä mansikoita & mangopaloja. Luraus kookosmaitoa, vaniljaheraa, avokado blenderiin ja kauhotaan lautaselle.

 20141031_204945-1_resized

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *