Two weeks out..

Kaksi viikkoa FPO voimanoston SM-kisoihin..
Mihinkäs se aika taas meni? Tässähän ollaan vielä ihan vaiheessa. Tai no, varmaan paremmassa vaiheessa kuitenkin kuin ekojen SM-kisojen suhteen mihin lähdettiin aika ex-tempore. Tosin ei niistäkään kisoista ole kuin 8 kuukautta jos paremmin ajattelee.
Ja sitten taas loppupeleissä ei sitä koskaan valmis ole kuiteskaan että näillä mennään, jälleen kerran 😛

mave voimanosto

Mavetreeniä kisojen alla

Sen 8 kuukauden aikana on opeteltu alkeita ja omaa tapaa miten treenataan maksimivoimaa ja toivotaan että on tehty ainakin jotain oikein. Noviisina vallankaan kaikki ei ole niin yksinkertaista. Muutamat flunssat matkalla ei helpota asiaa mutta niille asioille ei voi mitään.
Hitusen on täytynyt myös höllätä kropan kuuntelun merkeissä aina välillä. Jos joka treenin päälle alkaa tuntua hieman nuhaiselta ja tukkoiselta, on syytä vähän himmata vaikka se kovin vaikealta tuntuukin. Sehän on laiskottelua!

Normaali treenissä on nyt kuitenkin tehtynä kaikki aikaisemmat omat enkat joten toivoa sopii että lepoviikon jälkeen kisoissa niihin tulee lisäystä 🙂
Sitten taas kisoissa kolme yritystä ei anna armoa ja väärin valitut/taktikoidut nostopainot voi sössiä koko homman.  Ja voihan se tuo ihmiskehokin tehdä tepposet. Katsotaan miten käy tällä kertaa.
Joka lajissa jokatapauksessa viimeisen vedon pitää olla yli omien rajojen, kunhan osaisi taiteilla sen kohdan mikä on juuri ja juuri vielä saavutettavissa..
Jos oot Piikkiön suunnilla 23.4. niin tulehan kahtomaan kisoja!

Kolmiokahva on monelle tuttu kapistus.
kolmiokahva seppä antti nuutajärvi voimanosto kolmiokahva seppä antti nuutajärvi voimanosto
Meidän lähisalilla sellaista ei ollut. Siispä hommattiin moinen itselle mittatilaustyönä ihan omalta kylältä Nuutajärveltä Seppä Antin pajalta.  Nyt kelpaa kiusata selekää.
Mietinnässä on jokusen muunkin salijutun hankinta. Lyhyt- ja pienikätisellä on aina omia ongelmiaan erinäköisissä asioissa jotka on standardeja ja tehty vähän isommille ihmisille.

Tässä kalastetaan lapiokahvaa kyytiin vähän hankalemman kautta, just ja just ylttää leveydestä 😛

selkätreeni voimanosto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *