Maajoukkueeseen!

Ilmotin keväällä liittoon halukkuuteni niin Minskin MM voimanostokisoihin kuin Ylitornion EM penkkikisoihin.
Etusijalla on aina Suomen mestarit ja jos joukkueeseen tilaa jää niin sitten katsellaan sarjan kakkosia. Surkean tammikuisen voimanoston SM kisan ja kakkossijan myötä päädyin Minskin osalta ekalle varasijalle. 

Harmittihan se mutta toisaalta kun tässä kohtaa noviisina oivalsin että kaikki matkajärjestelyt on tehtävä yksin, eikä reissuun lähdetäkään ikäänkuin joukkueena, oli varasija kuitenkin hienoinen helpotus aloittelijalle.

Ylitornion osalta joukkuevalinnat selvisivät toukokuun alussa ja saatoin todeta olevani mukana Suomen masters joukkueessa 🙂 Hieno päästä kotikisoihin, joskin kulku Ylitornioon ei ehkä ole niin helppo. Pahimmassa tapauksessa saan putputella paikalle yksinäni omalla autolla sillä juna- ja bussiaikataulut ei kovin hyvää lupaa. Mutta mukana ollaan 🙂

Nyt ihmetellen kaikki tarvittavat laput, varaukset ja edustusasut kuntoon ja kisaa edeltävä treeniohjelma. Aikaa ei ole kun sen 3kk mutta tehdään se mitä sinä aikana pystyy ja katsotaan mihin sillä pääsee. Ainakin eka arvokisakokemus IPFssä tulee, kunhan ei telo itteään sitä ennen mitenkään.

Jälleen lämmin kiitos yhteistyökumppaneilleni, sillä ei nämä reissut ihan ilmaisia ole ja ilman tukea olisi toteutus aika mahdotonta. Rahaa kuluu osallistumis- ja dopingmaksuihin, matkaan ja majoitukseen nyt ainakin. Ja ottaa nuo maajoukkuevaatteetkin toki osansa budjetista jos ja kun ne omaksi hankkii.

klassinen penkki em ipf svnl classic bench euroch adt ylitornio urjala nuutajärvi

One thought on “Maajoukkueeseen!

  1. Päivitysilmoitus: UOTL PÄÄTÖS Nro 16/2017 | Raw Viking Powerlifting

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *