Klassinen voimanosto 17.6.2017

Munaa vai makkaraa? Munamarkkinoilla oli tarjolla voimanostoa, Tammelan Makkaramarkkinoilla toisto- ja maksimivoimaa, tietenkin samana päivänä. Bingo osui Munamarkkinoihin Laitilaan ja voimanostoon.

Treenit oli kulkeneet siedettävästi. Tai siinä määrin hyvinkin että oli pakko eräänä päivänä ottaa salille vaaka mukaan ja tsekata levykiekkojen painon oikeellisuus. Sen verran helppoa oli tuo maastaveto kun 157,5kiloakin nousi kohtuullisen helpohkosti.
Koskapa salin nimettömät, en tiedä mikä merkkiset kiekot, osoittautuivat likimain oikean painoisiksi ilmoitettuun lukuun nähden, odottelin isoja tulevalta kisalta 🙂

Noh ettei asiat taaskaan olisi liian helppoja, napsahti jobinpostia maajoukkuevalinnan muodossa toukokuun puolenvälin jälkeen (päätöstä asiaan odotellaan edelleen tätä kirjoitellessa 2kk myöhemmin..), sen myötä ihan turhaa stressiä ja muutakin mutkaa matkaan. Kiitos stressin oltiin taas paino-ongelmissa 😛 Ja vähän muissakin ongelmissa. Treenimotivaatio vaihteli ajatuksesta “nyt treenataan entistä kovempaa” ajatukseen “VMP pidän loppuvuoden lomaa”.
Nuppi ei antanut periksi vaihtaa ylempään painoluokkaan, joten saatiinhan se paino kisapäivään kitkuteltua oikeisiin lukemiin. Kisapuntari näytti lopulta 71,45kg.

hedelmäaakkoset laitila voimanosto svnl ipf

Aamupalaksi menikin sitten kaikkea hassua, kuten hedelmäaakkosia ja ohessa pikainen kierros Munamarkkinoiden läheisellä rompetorilla 🙂

Gameplan oli sitä luokkaa että ajatuksissa kaikki kyykyt piti tuleman “helposti”, penkissä pitää saada 2 ekaa ja kolmas olis kiva bonus. Oli tuo 80kg ollut jumissa sen verran kauan että onhan sen jo tultava. Maveen lähdettiin hakemaan tietty kaikkia ylös ja 160kg omaa enkkaa.

Kyykky lähtikin ok. Ainoa ongelma oli että vaihteeksi kolistelin tukirautoihin ihan kunnolla ja lähtöasennon haku teki tiukkaa.

Kyykyssä päästiin lukemaan 120kg, johon valitettavasti 1 punainen kun alasmennessä sattui ihme nykäys. Hyväksytty kuitenkin kahden tuomarin toimesta.

Penkissä eka 75kg, toka vihdoin se 80kg ja vielä viimeinenkin napsahti ylös ja uusi oma ennätys 82,5kg.
Videolle päätyi vain yksi nosto ja tässä lienee aloitus 75kg.


 laitila voimanosto svnl ipf

Tässä kohdin siis 6/6 hyväksyttyä nostoa ja oikein hyvä meininki 🙂

Maveen lähdettiin 140kilolla. Se oli sen puoleen ok että suunnitelman mukaisesti seuraavaan 152,5kg. Ja kuinkas kävikään. Reippaasti salitulosta pienempi paino jumahti ennen loppuojennusta ja painoi niin prrr***sti heti irrottaessa.

 laitila voimanosto svnl ipf mave

Tähän asti päästiin 152,5kg kanssa ja siihen se jäi. Täytyypi sanoa että ketutus oli aikalailla tapissa.
Viimeiseen yritykseen koitin vielä keräillä itteäni mutta jäi parin sentin nostoksi. Oli turha repiä enempää.

Toivottu yhteistulos tipahti siis huomattavasti ja päädyttiin lukemaan 342,5kg. Kahden ekan lajin hyvät tulokset jäi pahasti lopun epäonnistumisen varjoon mutta minkäs teet.
Jos nyt sitten taas vähän treenattaisiin maven tekniikkaa 😛

Pisteissä lopputulemana oli naisten kolmas.
Paluumatkalla pyssättiin Pyhäjärven rantaan ulkoiluttamaan pystiä hetkeksi. Kauniit maisemat 🙂

 laitila voimanosto svnl ipf  laitila voimanosto svnl ipf

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *