Puhtaat lisäravinteet, superfoodit ja vitamiinit

Luontaistukku alennuskoodi

Yksi oleellinen asia mitä pitäisi muistaa vitamiinien, hivenaineiden, minkä tahansa lisäravinteen ja tietenkin ylipäänsä ravinnon kanssa; On aikalailla sama paljonko sitä naamariinsa lappaa jos mikään ei imeydy ja päädy kehon hyödynnettäväksi. Imeytymiseen liittyvä tärkeä tekijä on totta kai suoliston kunto. Varsin tärkeänä pidän myös tuotteen puhtautta. Paljonko imeytymistä haittaa tuotteeseen mukaan tuupatut keinotekoiset väri- lisä- ja makuaineet?
Kaikki edellämainitut ovat täysin turhia lisäravinteessa ja onneksi löytyy myös kauppa joka ei niitä käytä ensinkään.

Muutama vuosi sitten tein usein tilauksia Olivian verkkokaupasta, koskapa heillä oli paljon superfoodeja ja myös isoja pakkauksia ja sitä kautta edullisemmat hinnat. Olivian jäi hieman unholaan kun oli tarve laajentaa tuotevalikoimaa esim proteiiniin.
Kunnes nyttemmin “eksyin” uudestaan Olivianin, nykyisin Luontaistukun sivuille, ja ilokseni huomasin valikoiman laajentuneen huomattavasti.

Luontaistukku myy suoraan kuluttajalle, eli yksi lisämaksua aiheuttava väliporras on kuviosta pois.
Luontaistukku ei käytä teollisia makeutusaineita tai sokeria tuotteissaan. Minulle erittäin tärkeä asia.
Luontaistukku myös valmistaa, maahantuo ja pakkaa tuotteet itse ja valikoimissa on nykyään laajat luontaistuotevalikoimat, lisäravinteet ja superfoodit eli yli 300 tuotetta tukkuhintaan! Sivuilta löytyy myös vaihtuvia erittäin hyviä tarjouksia ja isompia pakkauksia edullisesti.

Niinpä paluu tämän firman vakiasiakkaaksi oli erittäin helppo tehdä, kun sieltä nyt löytyy kaikki tarpeellinen samasta osoitteesta 🙂

Luontaistukun “ei ylimääräisiä makeutusaineita” todella tarkoittaa sitä. Siitä miten eri firmat huijaavat stevian nimellä, voisi tehdä ihan oman juttunsa. Luontaistukun stevia maustetut todella ovat stevia maustettuja ilman muita makeutusaineita.
Esim sukraloosi ja aspartaami ovat ehkä, siis ehkä, harmittomia pienissä määrin, tutkimustiedot ovat aika ristiriitaisia. Mutta mikäli niitä käyttää, saattaa huomaamattakin saada jo päivässä melkoisen annoksen eri ruokien ja lisäravinteiden mukana. Parempi siis koittaa välttää koko aineita niin pitkästi kuin mahdollista..

Suosittelen siis lämpimästi käymään osoitteessa luontaistukku.fi kun lisäravinne/vitsku/superfood hyllysi kaipaa täydennystä.
Tuotteet on selkeästi jaoteltu ja erikseen suosituimmat osasto, jota vilaistessa voi miettiä pitikö vielä jotain oleellista lisätä tilaukseen.
Yli 50e tilaus tulee postikuluitta. Toimitus on myös varsin nopea 🙂
Bonuksena tämä blogin lukijat saavat 10% alennuksen ekasta tilauksestaan antamalla kassalla koodin SANNAJOUTSELA eli entisestään edulliset tuotteen vielä hieman edullisemmin 🙂

luontaistukku lisäravinne

Ensimmäisen tilauksen sisältö sattui olemaan aika yksipuolinen koska huikea leusiini tarjous vei mennessään. Mukaan tuli myös pussi MSM jauhetta ja purkki Beeta-alaniinia

luontaistukku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *