Voihan #/&#”% kierukka; Plan B

will-power powerlifting

Viikko ja päivä polven tölvimisestä ja tässä on ehditty kävästä pari kertaa fysikaalisessa hoitelussa Tammelan Fysikaalisessa Hoitolaitoksessa (Kiitos Keijolle erittäin pikaisella aikataululla kintun kimppuun käymisestä!), magneettikuvissa ja ortopedilla..

Koskiklinikan ortopedi vahvisteli sen mitä itse yritin tulkita radiologin lausuntoa. Eli hyvää ja huonoa.
Hyvää on se että polvi on sisäpuolen kierukkaa lukuunottamatta oikein hyvässä kunnossa. Ehkä minimaalista kulumaa polvilumpiossa, mutta se ei tähän akuuttiin asiaan vaikuta.
Toki siihen vaikuttaa että tosiaan jatkossa se huoltopuoli kuntoon myös.
Huonoa on se että kierukka ei ehjäänny muuta kuin tähystysleikkauksessa, josta paranemisen ennuste tässä tapauksessa on kuitenkin erittäin hyvä 🙂
Hyvää on myös se etten kuulemma voi hajottaa kinttua enempää jos treenailen kuten tähänkin asti. Se ei siis räjähdä palasiksi jos kyykkään vaikkapa omalla painolla, mitä olen tässä fundeeraillut viime päivät 😛

voimanosto life

Joten näin tehtiin pikapäätös eikä jäädä tuleen makaamaan taaskaan 😉
EM-kisat käydään kuten on ajateltu ja sen jälkeen heti kinttu leikkuriin.
Kisan valmistautuminen kärsii tottakai ylimääräisestä lomailusta ja pienestä flunssasta mikä lie tuli stressin kautta, mutta ei tämä nyt niin vakavaa ole. jos olisi niin kannattaisi tehdä jotain muuta.
Eli nyt tehdään se mitä voi tehdä ja tulokset on sitten mitä on. Pääsee kuitenkin osallistumaan jos ei polvi nyt ihan sano itteään taas irti.

building-willpower

Kyykky tehdään tosi varovasti ja kisatuloskin tulee olemaan tosi pieni. Täytyy pitää huoli että varmistajat on hereillä jos neidillä jää iskarit pohjaan likimain pelkällä tangolla kyykätessä 😛
Penkistä toki koitetaan saada kaikki irti mutta se jää nähtäväksi mikä on tulos. Mave on arvoitus miten jalat toimittelee mutta tosiaan, tulos on sitten se mitä on ja parhaamme tehdään.

Eli back in business. Tasan neljä viikkoa kisoihin. Katotaan mihin päästään 😀 Ei tule varmasti olemaan ihan helppo latu mutta onneksi Jani jeesii tässäkin asiassa täysillä.
Kiitos myös Reeta Kuisma Life Oulu rotuaari lisäravinne neuvoista jälleen kerran!
Ja iso kiitos kaikki muut tsempparit ja tukijat. Ilman teitä tämä olisi huomattavasti vaikeampaa jos ei mahdotonta 🙂

Näillä varovasti käynnistettiin konetta tänään;

penkkipunnerrus voimanosto

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *