2018

2017 muisteloiden jälkeen pitää katse suunnata tulevaan, eli alkavaan vuoteen 2018.
Mitäs meillä olisikaan ohjelmassa muuta kuin treeniä ja treeniä 🙂 

Treenin ympärillähän se elämä aika pitkästi pyörii, ja mikäs siinä niin kauan kun se on mukavaa. Jatkuva hampaat irvessä vääntäminen olisi itsensä kiusaamista, eikä tuottaisi minkäänlaista tulosta. Toki lepokin pitää muistaa, mutta toistaiseksi hyvin on saatu taiteiltua elämä balanssiin.

Voimanosto jatkuu ja kisoja (SVNL / SVRY) katsellaan kalenteriin sopivasti vuoden mittaan.

Suuri koitos olisi penkin IPF MM-kisat Helsingissä toukokuulla. Mutta miten sinne pääsee, on asia aivan eri ja jää joukkueen valitsijoiden käsiin.
Hieman hämmentävästi mastersien kohdalla on periaatteessa ymmärrykseni mukaan viisi eri kisaa, missä näytöt voi antaa ja tilanne on ainakin minulle melko epäselvä.
Toimintasuunnitelma sanoo vain, että Suomen mestari on valinnassa etusijalla.  Käsitykseni mukaan mestareita voi kuitenkin tulla maksimissaan viisi, SM kisojen aikataulutuksen perusteella. Eli joulukuun avoin ja masters penkki SM, voimanosto SM ja heti alkuvuodesta sama uudelleen, avoin ja masters penkki SM. Kuitenkin per ikäluokka mukaan mahtuu naisia seitsemän, teoriassa yksi per painoluokka.
Tämä jää siis nähtäväksi, onko joukkueeseen asiaa. Hienoahan se olisi, sillä ulkomaan kisat on kustannuksiltaan niin suuret, että jäävät helposti meikäläiseltä käymättä. Jo kotimaan kisasta tulee useiden satasten lasku, kun mukaan lasketaan kisamaksu, ADTmaksu, matkat ja pakollinen kisahotelli.

Voimanoston lisäksi loppuvuodesta 2017 alettiin ihmetellä kädenväännön maailmaa.
Kädenväännöstä sanana tulee tietenkin mieleen itse kunkin harrastamat leikkimieliset, tai totisemmatkin, haastematsit tuttujen ja tuntemattomien kanssa.
Urheilulajina kädenvääntö on kuitenkin asia ihan eri ja vaatii treeniä ja tekniikkaa, ei isoa egoa ja voimaa. Toki edellämainituistakin on apua, mutta yksin ne eivät auta monessakaan asiassa eteenpäin. Englanninkielinen sana armwrestling on mielestäni kuvaavampi, kuin kotoinen vääntö.

Laji on maailmalla suuressa suosiossa, ja meilläkin nousussa ja myös ADtestauksen alainen.
Kädenvääntöön on käyty tutustumassa TKT Nääsväännön mukavassa porukassa.
Aika näyttää miten tässä asiassa edetään. Jäänee ehkä enempi Janin lajiksi, sillä itse huomasin jo muutaman treenin päälle “ei niin mukavat” hermosäryt käsissä, mikä puolestaan haittaa voimanostotreeniä 🙁
Jos ei tuo ikävä sivuseuraamus helpota ainakin osaksi, saa Jani vääntää koko perheen edestä sitten 😛 Ainakin puitteet Nääsväännön porukassa ovat mainiot, ja taitaa se vääntöpöytä olla jo kotiinkin matkalla..

kädenvääntö tkt nääsvääntö tampere urjala armsport armwrestling  kädenvääntö tkt nääsvääntö tampere urjala armsport armwrestling kädenvääntö tkt nääsvääntö tampere urjala armsport armwrestling

Vuodelle 2018 etsimme myös yhteistyökumppaneita kahden edellisen vuoden malliin.
Kisapaidat yhteistyökumppaneiden mainoksin varustettuna matkaavat mukanamme kisoihin ja treeneihin. Jatkossa ne näkyvät aiemman lisäksi myös ainakin Janin kädenvääntökuvioissa voimanoston lisäksi.
Ja toki yhteistyökumppaneitamme tuodaan muutenkin esiin aina kun mahdollista.
Mikäli haluat mukaan matkalle tukemaan meitä vuonna 2018, otathan yhteyttä parhaaksi katsomallasi tavalla!  **Klik Yhteystiedot**    Kiitos!

sponsorit urjala voimanosto svnl  sponsorit urjala voimanosto svnl sponsorit urjala voimanosto svnl sponsorit urjala voimanosto svnl

sponsorit urjala voimanosto svnl sponsorit urjala voimanosto svnl sponsorit urjala voimanosto svnl sponsorit urjala voimanosto svnl

sponsorit urjala voimanosto svnl sponsorit urjala voimanosto svnl sponsorit urjala voimanosto svnl sponsorit urjala voimanosto svnl sponsorit urjala voimanosto svnl   sponsorit urjala voimanosto svnl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *