Klassinen penkkipunnerrus SM 2.12.2017

Klassinen penkkipunnerrus SM järjestettiin tällä kertaa Tammisaaressa.
Seuraava penkin SM-kisa on jo helmikuussa -18 Eerikkilässä, ja ajatellen tulevia penkin MM -kisoja ensi vuonna Vantaalla, oli epäselvää mihin kisaan kannattaisi osallistua ja mitä tehdä avoimen voimanosto SM-kisan kanssa. Päädyin sitten kuitenkin matkaamaan Tammisaareen ja joulukuun voimanosto SM sai tällä kertaa jäädä väliin.
Punnitus oli heti aamusta klo 8.00-9.30, joten matkaan sai lähteä ennen kuuluisaa kukon pier..mää.

tammisaari svnl klassinen penkki raw rawvikingpowerlifting ipf

Kisapaikkana oli avara urheiluhalli, jossa tilaa riitti ja lämmittelytilaa oli mukavasti.
tammisaari svnl klassinen penkki raw rawvikingpowerlifting ipf

Puntari näytti lukemaa 69,16kg. Joten luokkaan -72kg se sopi oikein hyvin.

Ekaan nostoon lastattiin 77,5kg, sillä onhan se jo aika korottaa siitä kauan junnatusta aloituspainosta 75kg, vähän ylöspäin..
Eka 77,5kg oli vielä juuri niin helppo kuin sen pitikin olla.
(Videot ja kisakuvat SVNL kisastreamistä)

Toisen noston, 80kg, kanssa kävikin sitten jotain hassua. Vasen käsi petti lopussa ja nosto oli siinä. 80kg ei pitänyt senkään olla hankala, mutta koskaan ei voi tietää..

Kolmanteen sai keräillä itseään huolella, onhan sen tultava kun se nousee sotilaspenkistäkin ilman jalkojen apua. Kuten koutsinkin ilmeestä näkee, nyt ei naurattanut 😛
Ykkössija oli jo varmistunut tässä kohdin, hopeamitalistin 80 kilon yrityksen jäädessä matkalle. Mutta tärkein asia oli saada itselle onnistuminen 80 kilon nostosta, sillä tavoite oli tässä kisassa kyllä nostaa enemmänkin.

tammisaari svnl klassinen penkki raw rawvikingpowerlifting ipf

80kg laski alas tuskastuttavan hitaasti (tässä on paljon korjattavaa), mutta tuli onneksi ylös nopeampaa..

 
Jokainen nostaja tietää miten iloinen asia on kolme valkoista valoa hankalan noston päälle 😉

Näin ollen kotiin matkasi vaikeuksien jälkeen kultainen mitali, jo toisena vuonna peräkkäin.
tammisaari svnl klassinen penkki raw rawvikingpowerlifting ipf tammisaari svnl klassinen penkki raw rawvikingpowerlifting ipf tammisaari svnl klassinen penkki raw rawvikingpowerlifting ipf   

Samana päivänä 2.12. liki samaan aikaan kun olin nostamassa, iloinen urhea ystäväni, minua 10 vuotta nuorempi Anna, siunattiin haudan lepoon.
Annalla oli tapana katsella kisastreamejäni. Viimeisessä viestissäänkin Anna kyseli juuri penkkipunnerruskisoistani. Nyt Anna katsoi nämä kisat muualta kuin tabletiltaan.
Lepää rauhassa urhea taistelija!
Tässä yhteydessä haluan muistuttaa asiasta, jolla voit pelastaa jonkun hengen. Elintenluovutustestamentti on yksi sellainen teko. Valitettavasti Annaa se ei enää pelastanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *