Penkkipunnerrus SM 22.2.20

Tämän vuoden klassinen penkkipunnerrus SM järjestettiin Salossa, Salon voimailijoiden toimesta.
Salo on meikäläiselle nostalginen paikka. Sieltä lähti muutama vuosi sitten innostus voimanostoon, ja ekat SVNL voimanostokisat kävin myös Salossa.

Näin ollen lämmittelytkin hoidettiin “tutussa” paikassa. Alakerran voimailutilassa, jossa jännitin ja kisailin ekan VN kisani vuonna 2016, ja itse päivän SM-kisa käytiin yläkerran liikuntahallissa.

Juuri kisan alle saatiin taas uudet upeat edustusvaatteet, toteuttajana jälleen Pöllömopo Oy Akaasta.

Puntari näytti päivän painoksi 71.00kg, ei siis mitään uutta sillä saralla 😀
Kisalavan tsekkaus ja lämmittelemään.
Matka kisapaikalle, punnitus, odottelu, lämmittely, odottelu, on aina ne hetket, mitkä jännittää eniten. Mitä mää täällä teen fiiliksellä mennään aika usein, ennenkuin kone starttaa. Ja ainahan sekin jännittää starttaako se tänään kuten pitäisi.

Lämmittely tuntui hitusen tahmealta, mutta onneksi itse kisastartti sitten meni kuten oli ajateltukin.
Videot SVNL kisastreamistä.
Ekaan nostoon 85kg.

Arvokisoissa ei parane riskeerailla turhia, joten tokaan 87,5kg, vaikka olisi siihen tehnyt mieli plätkäistä se 90kg.

Kolmanteen laitettiin aluksi 90kg, mutta loppuhetkillä todettiin tilanteeksi se, että 95 kilolla saisi hetkellisesti kiinnityksen ykkössijaan. Niinpä sen verran pyydettiin tankoon, ja testaamaan miten käy.

Yleensä en juuri isompia puhku kisapaikalla, nyt tarvi vähän lisäkannustimena täräyttää ihteään käsisiteellä nurkan takana. Se ei ihan riittänyt 😀

Laskuosuus meni ihan ok, eikä paino mahdottomalle tuntunut. Paitsi sitten kun se piti tuupata ylös. Mutta tulipahan kokeiltua.

Näin ollen lopputulokseksi 87,5kg ja kakkossija.

  

Jälleen lämmin kiitos meidän yhteistyökumppaneille! Ja Janille, joka jälleen hoiti huollon erinomaisesti, kuten aina. Ja jaksaa tsempata niin kisassa, kuin treeneissä.

Pian SM-kisan jälkeen alkoikin myllerryksen aikakausi, jonka pituudesta ei vielä kukaan tiedä. Jatkosuunnitelmat on menneet uusiksi itse kullakin monella eri tapaa.
Nyt katsellaan päivä ja viikko kerrallaan miten elämässä edetään. Toivottavasti pysytään kuitenkin terveinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *