IPF voimanoston MM Salo 13.6.15

Powerlifting Salo-15, voimanosto MM Salo

Kesäkuulla IPF liiton voimanoston MM-kisat pidettiin Salossa.
Koska matkaa moisiin arvokisoihin ei ollut juuri mitään, lähdettiin uteliaisuudesta paikan päälle katsomaan millaista se kisaaminen on livenä. 
Päiväksi valikoitui lauantai, jolloin vuorossa ei vielä olleet ne kaikkein isoimmat pojat, vaan sitä edeltävät sarjat ja naisia mm. -72kg ja -84kg.
Puitteet olivat avarat ja tietysti paikalla oli muutamia myyjiä, joiden kojut kummasti kutsuivat “uraansa” aloittelevaa tai sanotaan että harkitsevaa voimailijaa. Mukaan tarttuikin sitten ihka ensimmäiset vetosukat, tukevat rannesiteet ja sellainen kummajainen kuin nostotrikoot. Tuossa kohdin en ollut niinkään varma hankinnan järkevyydestä, eihän siitä kisaamisesta oltu vielä mitään päätetty, ainoastaan vähän vitsinä heitelty..

Päivän nostajista jäi erityisesti mieleen USAn joukkue, joka vaikutti tosi iloiselta, positiiviselta ja toisiaan kannustavalta ja tietenkin oman kokoisten naisten painoluokan jyrä, Kimberly Walford oli aika vaikuttava tekemisessään.

20150613_095717

-93kg miesten sarjasta mieleen jäi jatkuvasti hymyilevä ja ilmeisen humoristinen persoona USAlainen Ls McClain 🙂

LS MCClain 20150613_125321

Kisan yhteydessä järjestettiin yleisökilpailu “Pidä tunkkis” johon Jani sai mut yllytettyä.
Tunkit pysyi kyydissä juuri hitusen alle minuutin ja järjestäjän mielestä se oli melko varma voittotulos.
Sitten odottelemaan miten käy ja tulihan sieltä jälkijunassa postitse mukavat palkinnot. Olihan se hauska kokemus ihmiselle kuka ei koskaan ole voittanut mitään “urheilullista”.
Pirulle oli nyt annettu pikkusormi ja vähän muutakin 😉

Pidä tunkkis, Salo voimanosto, Movetec Salo voimanosto MM, Pidä tunkkis

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *