Syyskuulumisia

Ollaan jo marraskuun lopulla, ja hissuksiin voi todeta, että yksi vuosi elettyä elämää alkaa olla taas paketissa.
Muutamia kyselyitä tuli, miksen ollut voimanoston masters SM-kisoissa. Kerrotaan se tässä samalla muiden kuulumisten mukana 🙂 

2019 oli aika lennokas vuosi kisaamisen kannalta.
Vähän turhan kiireellä lähdin keväällä voimanoston EM-kisoihin Unkariin. Mutta toisaalta, pitäähän niitä hienoja kokemuksia hakea.
Kisa ei mennyt ihan toivotunlaisesti. Tulosten kannalta olisi ollut fiksumpaa skipata Unkari ja keskittyä kesän MM-kisoihin. No, nyt kuitenkin juostiin kisasta toiseen, ja lopputulemana kumpikaan ulkomaan KV-kisa ei tuloksellisesti mennyt ihan odotetusti.
Samalla tuli renkattua ruokavaliota vähän ääripäästä toiseen. Kaikella on seuraamuksensa.
Syksyn EM- penkki menikin jo mukavemmin, mutta samalla tuli vähän poltettua tietyllä tapaa takki tyhjäksi.
Niinpä totesin, ettei mun ole mitään järkeä miettiä edes hakemista 2020 EM- voimanostokisoihin Ranskaan (saatikka mun budjetille mahdottomiin MM-kisoihin Etelä-Afrikkaan..) ja sitä myöten masters SMkin olisi vähän “turha”, jos ajattelee sitä tuloksentekokisana KV-skaboja ajatellen. Kunto ei ollut kohdillaan ja matka kisoihin pitkä. Myös kroppa otti vähän osumaa, ja fiksuin valinta oli nyt treenailla peruskuntoa ja ottaa tietynlaista lepoa tekemisessä.

perunkarvaton loma

Perulainen Luna näyttää mallia rentoutumisesta 😉

On siis selvää, että 2020 tulee olemaan hiljainen KV-kisojen kantilta. Mutta ehtiihän sitä myöhemminkin 🙂

kuntosali urjala voimanosto svnl keto penkkipunnerrus mave kyykky kuntosali urjala voimanosto svnl keto penkkipunnerrus mave kyykky kuntosali urjala voimanosto svnl keto penkkipunnerrus mave kyykky

Nyt naputellaan tekniikoita paremmaksi isoilla toistomäärillä. Koskaanhan tässäkään hommassa ei ole valmis, ja joka lajissa mulla on reilusti paranneltavaa ja korjattavaa. Mutta aina tulee matkan varrella uusia oivalluksia, ja onneksi apujakin on tarjolla Tiimin kokeneilta konkareilta ja nostajilta.

varustepenkki
Lokakuulla käväisin talkoohommissa varustepenkin EM-kisoissa Tampereella. Mielenkiintoista nähdä välillä “Behind the scenes” puolelta tätä hommaa isoissa kisoissa.
Kisoista lähti myös matkaan ER Equipmentin ihka-aito IPF hyväksytty kisateline. Pitkän ajan haave päästä nostamaan sellaisella treeneissä. Vielä kun sille löytyy sijoituspaikka..

er equipment

Marraskuulla poikettiin LVK tiimin kanssa Hämeenlinnan Likellä Tiiriössä treenaamassa ja saamassa vinkkejä penkkitekniikkaan tällä kertaa.
Sali on kyllä vertaansa vailla monipuolisuudessaan! Suosittelen lämpimästi jos treenipaikka hakusessa Hämeenlinnan seudulla!

hanna rantala like tiiriö voimanosto svnl hämeenlinna like tiiriö jouko ahola like tiiriö

Ja kun tuota aikaa kerran on liikaa (oikeasti ei kyllä ole..), nyt on kokeiltu myös taas tatamivääntämistä.
Omassa kamppailulajiseurassa Urjalassa meillä on tällä erää potkunyrkkeily ja toiminnallinen treeni, aikido on toistaiseksi taakse jäänyttä elämää. Mutta voihan tatamilla painiakkin 😀 Joten lukkopainia on käyty ajan salliessa opiskelemassa Loimaan Ipponilla 
Enempi ehkäpä Janin hommaa kuin mun. Mä kun en halua teloa itteäni, ettei käy salitreenin päälle. Nilkan jo onnistuinkin vääntämään kertaalleen, mutten onneksi pahasti.
Mutta nauraahan tuossa ainakin saa, nimittäin omalle osaamattomuudelle 😛 Voima (jos sitä olis) ei korvaa tekniikkaa tässäkään asiassa..

bjj lukkopaini ippon loimaa tatami

Vuoden vaihteen jälkeen me muuten plätkitään taas kasaan Raw Viking paita, mihin yhteistyökumppanit saavat nimen / logon. Ja toki kallisarvoisia kumppaneita mainostellaan muutenkin. Jos haluat mukaan tähän hommaan tukemaan kisaamista ja treeniä, laitahan viestiä!

kuntosali urjala voimanosto svnl keto penkkipunnerrus mave kyykky

Last but not least 😛 Multa on kyselty mun pikku lemmikistä, joka seikkailee nykyään mun kuvissa. Tämä söpö pikku karvamato löytyi Luxemburgin reissulta, ja kulkee mun maskottina treeneissä ja kisoissa. Täytyyhän senkin kuviin päästä 😉

Niin jahei! Jos haluaisit nähdä jotain tekstiä täällä blogissa jostain aiheesta, niin saapi laittaa viestiä. Pitäisi kirjoitella useammin, eikä vaan laitella kuvia IG ja FB puolelle. Joskus vaan on aiheet hukassa. Mukavahan näitä tekstejäkin on kirjootella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *