Varustepenkkipunnerrus SM, 11.12.21, Tampere

Vuoden viimeiseen kisaan suunnistettiin Tampereelle, varustepenkkipunnerruksen SM kisoihin. Alunperin Lempäälän Ideaparkkiin suunnitellut kisat siirtyivät koronan vuoksi yleisöttömiksi kisoiksi Ratinaan. Mutta saatiinpahan pidettyä kuitenkin.

Penkkipaitaa on kisoissa pidetty alkuvuonna SM varustevoimanostokisoissa. Klassinen edellä kun on menty, on paitatreeni jäänyt vähiin.
Tähän kisaan piti päälle vetäistä uutukainen paita. Mutta toisin kävi. Eipä sen kanssa ehtinyt tarpeeksi treenata, ja mentiin siten käytetyllä ja kulahtaneella.
Ehkä parempi niin, koska varusteet vaatii oppimista, ja uusi paita olisi voinut tehdä vielä kepposia.

Päivän paino puntarilla 66,97kg.

Lämmittelyssä sai vähän jännittää miten hyvin paita napsahtaa alottelijoiden puuhastellessa päälle, ja oikeaan aikaan.
Homma kuitenkin toimi odotettua paremmin. Lavalle oikeaan aikaan ja nuttu hyvässä kuosissa 😀
Sen verran hyvässä, että aloituspainoksi valittu varma paino 90kg, ei meinannut tulla rintaan, mutta tulihan se kun väkisin repi, ja nousi ylöskin.
Tokaan nostoon 95kg, joka myös hyväksytysti.
Kahteen ekaan nostoon napsahti kuitenkin yhdeltä tuomarilta punainen. Kisan jälkeen tarkistus miksi, ja oikea kantapää oli noussut noston aikana. Otetaan tästä siis opiksi ja katsotaan mitä jalka touhuilee..

Viimeiseen 100kg, vaikka hitusen mietitytti onko se tällä erää liikaa. No ei ollut, ja kolme valkoista lamppua syttyi tähän nostoon. Ensimmäinen 100kg kisanosto oli siis tosi asia. Vaikkakin varusteilla, silti se on itselle hieno juttu.

Kotiinviemisiksi SM kultaa.

 

Ja ei kun kohti ensi vuoden haasteita. Tarkoituksena suoriutua alkuvuodesta ekasta varustevoimanostokisasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *